Zet Tryater in de Lift!

Closed You can't donate anymore
Target reached
from €26,202 (100%)

Wy dreame al 20 jier fan in lift!

Wij dromen al 20 jaar van een lift!

 

Maak Tryater meer toegankelijk: steun de aanschaf van de lift.

Al ons publiek zou toegang moeten krijgen tot de meest bijzondere zaal van ons pand: de zolder. De jongen in een rolstoel, die een workshop wil volgen met de klas. Of een Freon (Vriend) van Tryater op leeftijd, die een preview van de nieuwe voorstelling wil meemaken. Maar ook onze eigen medewerkers: Niet iedereen is fysiek in staat om de trappen op te gaan. En wat te denken van het zware materieel dat naar boven moet worden getild door de jongens van techniek?

-> Een lift zorgt voor inclusiviteit: we willen toch graag iedereen in staat stellen om op alle plekken aan te schuiven?

-> Een lift zorgt ook voor betere werkomstandigheden. Minder zwaar werk zorgt voor meer plezier.

We hebben gespaard, maar help jij ons met de laatste loodjes?

 

Wie zijn wij?

Theatergezelschap Tryater speelt overal en voor iedereen. In het Fries en in andere talen, in theaterzalen, op scholen, op locatie en natuurlijk veel in ons eigen gebouw. Voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Tryater is gehuisvest in een prachtig oud pand dat gebouwd is rond 1900. Met de subsidie die we als theatergezelschap ontvangen maken we voorstellingen en organiseren we activiteiten, bedoeld voor een breed publiek. Wij vinden het belangrijk om toegankelijk te zijn, ook voor diegenen die slecht ter been of anderszins beperkt zijn. Om zowel bezoekers als medewerkers de mogelijkheid te bieden overal bij aanwezig zijn, is een lift hard nodig.

 

 

Wij dromen van een lift…

We zien het helemaal voor ons… Met een lift kunnen we iederéén de mogelijkheid bieden om ook op zolder mooie theaterervaringen te beleven. En wat zal het verlichting brengen wanneer zware dozen met flyers, decorstukken of een flightcase met technisch materiaal met de lift naar boven kunnen.

We zien het helemaal voor ons… Op een goeie plek in de ontvangsthal komt de ingang. De lift stopt als eerste op de omloop van de foyer, daarna op de verdieping van de kantoren, vervolgens op de verdieping van het archief, om uiteindelijk uit te komen op zolder..

 

 

Help mee! Zet ons in de lift!

Maar... het plaatsen van een lift kan en mag niet ten koste gaan van het maken van voorstellingen. Daarom hebben we jouw steun nodig!

Maak Tryater toegankelijk voor iedereen! Help mee en draag bij aan de realisatie van de lift. Je kunt doneren van 7 februari tot 13 maart; dat kan al vanaf 5 euro. Vanaf 30 euro krijg je er zelfs iets voor terug! Bekijk onze tegenprestaties. Wij hopen volgend seizoen gulle gevers te kunnen ontvangen voor een bijzonder openingsmoment op de bovenste verdieping van ons gebouw.

 

Tryater is een ‘algemeen nut beogende instelling’: ANBI. Dat betekent dat uw donatie aftrekbaar is van de belasting. Voor meer informatie, https://tryater.nl/anbi/ 

Is dit de eerste keer dat u aan een crowdfunding doneert? Bent u enthousiast, maar komt u er niet helemaal uit? Neem contact op via info@creativefunding.nl. We helpen graag!

€15 Donate Bedankt voor je donatie! - Dit helpt ons de lift te verwezenlijken. Dankjewel! 82 donors €30 Donate Exclusief audiofragment - Fijn! Als alle mensen zo gul waren.... Je ontvangt met de post een bericht van ons met een kleine verrassing (een exclusief audiofragment van Under Wetter, onze voorjaarsvoorstelling op locatie). 16 donors €50 Donate Jouw naam op het liftkunstwerk - Een bijzondere mijlpaal: alle gevers van 50 euro of meer komen – indien gewenst - met naam op het liftkunstwerk, dat een plekje krijgt in de lift. 41 donors €80 Donate Kom naar de opening - Dit is een substantieel bedrag! Je wordt na de zomer uitgenodigd voor de opening van de lift: met een theaterbeleving, een hapje en een drankje op zolder. Te bereiken met een ritje in de gloednieuwe lift! 7 donors €150 Donate Elevatorpitch - Zo’n gift waarderen we enorm! Als blijk van waardering krijg je na de zomer – naast het bijwonen van de opening van de lift met theaterbeleving incl. hapje, drankje op zolder -  een ultrakorte ontmoeting (elevatorpitch) met een acteur in de lift aangeboden! 7 donors €300 Donate 2 kaarten voor Under Wetter - Maar liefst 1% van het gehele bedrag! Heel veel dank! Je krijgt twee kaarten voor onze voorjaarsvoorstelling Under Wetter op een datum naar keuze. Tevens wordt je na de zomer uitgenodigd voor de opening van de lift: met een theaterbeleving, een hapje en een drankje op zolder. 6 donors €400 Donate Knip het lintje door!  - Dit is een bijzonder bedrag, dat is weggelegd voor slechts één iemand: als tegenprestatie ben jij degene die bij de opening van de lift het lintje mag doorknippen. Ook ontvang je twee vrijkaarten voor de première van Under Wetter op zaterdag 14 mei. No longer available €500 Donate Kom naar de première - Hier zijn we heel erg dankbaar voor. Je ontvangt twee vrijkaarten voor de feestelijke première van Under Wetter op zaterdag 14 mei. Tevens wordt je na de zomer uitgenodigd voor de opening van de lift: met een theaterbeleving, een hapje en een drankje op zolder. 3 donors €1,000 Donate Overnachting in Tryater - Wat een bedrag... Heel hartelijk dank. Na de zomer bieden we een overnachting voor twee personen aan in ons appartement aan de Oostersingel; het ontbijt staat ‘s ochtends klaar in de lift. Je ontvangt tevens twee vrijkaarten voor de feestelijke première van Under Wetter. 3 donors
View all

Nog 2 dagen

17-03-2022 | 09:57 Lieve donateurs,  Wat zijn we al ver gekomen! We zitten nu al op €26.203, dat is 87% van het doelbedrag. Dat hadden we niet gekund zonder jullie, en daarvoor zijn we jullie heel erg dankbaar.  De campagne is nu iets verlengd, dus doneren is nog mogelijk tot en met vrijdag 18 maart. We zijn iedereen die ons geholpen heeft enorm dankbaar en kijken uit om met jullie in de lift te staan na de zomer! Mochten jullie toch nog iemand kennen die net te laat was met doneren, of pas net van de campagne af weet, wil je deze campagne met hen delen?   Bedankt!    Hartelijke groet,  Team Tryater
Read more